Бесплатна апликација за продуктивност и организација @ Notion

Notion – апликација за работен простор и земање белешки, стана многу попривлечна за индивидуалните корисници поради тоа што компанијата соопшти дека нивниот “Personal plan”  ќе можe да се користи бесплатно и неограничено. Таа може да се користи за креирање белешки, рецепти, листи за читање на книги, to-do списоци итн. Notion е достапна и за desktop, и за iOS и Андроид. Можете да ја преземете преку овој линк.

Последно ажурирано

јуни 5, 2020

Солидарна компанија

Notion