Бесплатен пристап до платформа за вработување @ Arthaus

Компанијата АртХаус со цел да им помогне на сите оние кои во оваа вонредна состојба бараат или нудат работа, пристапот до платформата www.recruitme.mk го нудат сосема бесплатно.

Последно ажурирано

мај 6, 2020

Солидарна компанија

Arthaus