Бесплатен вебинар @ Women in Tech

Women in Tech Macedonia заедно со Women in Tech Netherlands организираат webinar на 25.06 на тема Remote Working. Погледнете ја агендата и линкот за регистрација овде.

Последно ажурирано

јуни 23, 2020

Солидарна компанија

Women in Tech