Бесплатен вебинар @ Entrepreneur

Колку различни продажни канали има вашиот бизнис? Многу претприемачи страдаа во текот на изминатите неколку месеци затоа што нивните канали не беа доволно диверзифицирани. Од физички до онлајн продавници, постојат многу опции кои ќе ви помогнат за раст на вашиот бизнис.

Придружете се за овој бесплатен вебинар со Entrepreneur на тема 10 Ways to Diversify Your Sales Strategy Online to Protect Your Business, бидејќи Џаред Мичел, експерт за стратегија за дигитален маркетинг и е-трговија и основач на „Beefysites“ ќе разговара за некои од најпопуларните канали за продажба и зошто е важно за вашиот бизнис да инвестира во диверзификација на продажниот канал.

Клучни поенти:

  • Како да ги проширите продажните канали за да се подготвите за предвидениот втор бран подоцна оваа година
  • Разберете ги 10-те најпопуларни канали за продажба на е-трговија и како можете да ги користите за да ја диверзифицирате продажбата
  • Важноста за инвестирање во различни продажни канали

Прочитајте повеќе за вебинарот и регистрирајте се на овој линк.

Free Webinar | July 16: 10 Ways to Diversify Your Sales Strategy Online to Protect Your Business

Последно ажурирано

јули 16, 2020

Солидарна компанија

Entrepreneur