Archive

Онлајн видеа со вежби @ Град Скопје

Град Скопје во соработка со тим на еминентни и добропознати спортски инструктори во својот домен, од утре ќе ви понудат онлајн видеа со вежби за одржување на вашата форма за време на корона. Следете ја Facebook страната на Град Скопје за повеќе информации. ...

Continue Reading

Фитнес апликација @ Gold’s Gym

За фитнес ентузијастите, Gold's Gym нуди бесплатен пристап до нивната апликација Goldsamp до крајот на мај каде што ви се достапни повеќе од 600 аудио и видео вежби заедно со DJ миксови за да го направат вежбањето позабавно. Преземете ја апликацијата тука. ...

Continue Reading

Видео тренинзи @ Vezbajdoma

Новата платформа Vezbajdoma ви стои на располагање со видео тренинзи со цел вашето време да биде исполнето со физичка активност. Погледнете ги тренинзите тука. ...

Continue Reading

Видеа со тренинзи @ Trinity

Тимот на Тринити се обидува да остане достапен за сите вас за да имате можност да останете во добро физичко и психичко здравје во овие тешки моменти за сите нас. Станува збор за лесни вежби што може секој да си ги направи дома. Погледнете тука. ...

Continue Reading

Видеа за вежбање @ Fit Kit

Искористи го овој период во изолација за да поработиш на себеси — психички и физички. Доколку немаш инспирација за вежби или те мрзи сам/а да си смислуваш, секој ден (освен недела) од 19 часот Fit Kit организира онлајн тренинзи со најдобрите фитнес инструктори што ќе можеш да ги следиш на социјални профили на Fit Kit. Дополнително, за да им го направиме вежбањето забавно и за најмалите, започнуваат и со #ВежбамОдДома тренинзи за децата што ќе можеа да се следат секој работен ден во 11 часот на социјални профили на Fit Kit. Дополнително, за да не оттргнат од негативното влијание од секојдневните случувања, Fit Kit воведоа #ВежбамОдДома talk show. Секој работен ден почнувајќи од 9 часот наутро на нивната Facebook страна, ќе имаш можност да бидеш дел од предавања од експерти на широка лепеза од теми како ментален фитнес, спортска медицина, придобивките од трчањето, постигнување на целите и многу други теми. ...

Continue Reading