Archive

Бесплатна апликација за продуктивност и организација @ Notion

Notion - апликација за работен простор и земање белешки, стана многу попривлечна за индивидуалните корисници поради тоа што компанијата соопшти дека нивниот "Personal plan"  ќе можe да се користи бесплатно и неограничено. Таа може да се користи за креирање белешки, рецепти, листи за читање на книги, to-do списоци итн. Notion е достапна и за desktop, и за iOS и Андроид. Можете да ја преземете преку овој линк. ...

Continue Reading

Бесплатна платформа за онлајн учење @ Moodle MK

Moodle MK како општествено и одговорно здружение, во време на владеење на пандемија во нашата земја, дава придонес кон онлајн учењето и овозможи достапност на бесплатна платформа за учење каде можат сите заинтересирани образовни институции (основни и средни училишта, факултети, приватни училишта), како и поединци наставници и професори, да креираат курсеви, да поставуваат материјали за учење, да спроведуваат тестови и испити, да задаваат домашни задачи и др.    ...

Continue Reading

Бесплатни дигитални маркетинг услуги @ Javen.mk

Компанијата Јавен Адвертајзинг Едукација од Битола нуди бесплатни дигитални маркетинг услуги, односно бесплатна промоција за секој бизнис на нивниот веб сајт www.javen.mk. Сите заинтересирани компании добиваат своја мини бизнис страна со што ќе можат да бидат постојано пребарувани и прегледувани. Воедно, од компанијата нагласуваат дека ќе биде дополнително обезбедена и постојана промоција на социјалните медиуми.  ...

Continue Reading

Алатка за работа од дома @ Homebase

Направете ја вашата работа полесна со помош на алатката на Homebase, која ви овозможува тимска комуникација, брзо креирање на распореди, контролирање на времето со кое располагате. Преземете ја алатката на овој линк. ...

Continue Reading

Алатка за работа од дома @ Twist

Одличната тимска работа започнува со одлична комуникација. Алатката Twist ви го озможува токму тоа, организирани конверзации, лесно достапни информации и постојана ефикасност. Преземете ја алатката на овој линк. ...

Continue Reading

Алатка за работа од дома @ Charlie

Никогаш доста од алатки за работа од дома! Компанијата Charlie ја нуди бесплатно својата алатка која користи за подобро организирање на вашиот тим за работа и контролирање на сите податоци поврзани со него како менаџирање на работното време, евидентирање на нови вработени, performance engagement и целиот животен циклус на вашата компанија. Можете да ја добиете алатката на овој линк. ...

Continue Reading

Бесплатна онлајн наплата на фактури @ Envoice.in

Бесплатно овозможена алатката електронско креирање и наплата на фактури -> Envoice.in За користење на истата може да се регистрирате на следниов линк Со Envoice.in без разлика дали сте дома или во важата канцеларија ви се овозможува: лесно онлајн креирање на фактури, брза наплата, автоматизиран потсетник, професионален изглед согласно вашите потреби, постојана заштита и сигурност на податоците, извештаи. За било какви информации може да контактирате со Крсте на: krste.gjoneski@emitknowledge.com ...

Continue Reading