Archive

Бесплатна SEO анализа @ Juno Digital Marketing

Персонализирана SEO анализа е eфикасен начин за утврдување на причините за слабиот ранг кај интернет пребарувачите. Кликнете на овој линк, пополнете ја формата и добијте бесплатна SEO анализа директно на вашиот e-mail. ...

Continue Reading

Бесплатна SEO анализа на вашиот веб сајт @ Piksel

Агенцијата за социјални мрежи Piksel верува дека современа, функционална и брза веб страница е нешто што секој бизнис мора да го има. Со цел да ви помогне во тоа, За да ви помогнеме во тоа, нуди бесплатна SEO анализа на вашата постоечка веб страница. Посетете го нивниот веб сајт и кликнете на копчето “Бесплатна SEO анализа“. ...

Continue Reading

Бесплатна апликација за собирање поени за попуст @ Challenger

Мобилната апликација ChallengerДома ги мотивира сите граѓани да останат дома и со тоа да го победат корона вирусот, a воедно апликацијата им помога на локалните бизниси да дојдат до нови клиенти. Апликацијата е целосно бесплатна за корисниците и за бизнисите и истата е достапна за iOS и Android. Апликацијата користи гео-локација на мобилниот телефон, за да верифицира на секои 30 минути дали навистина сте останале дома. Исто така за секој час што ќе го поминете дома ќе добиете таканаречени Дома поени што можете да ги размените за купони за попуст во локални македонски бизниси. ...

Continue Reading

Поволности за корисници @ Стопанска Банка АД – Скопје

При користење на нивното е-банкарство, Стопанска Банка овозможува користење на нивните дигитални канали без провизија за сите денарски плаќања (интерни и кон други банки) до 15.06.2020 година. За доброто на сите #СедетеДома и користете ги #ibank дигиталните услуги достапни на Стопанска Банка 24/7 на мобилен, телефон и компјутер!  ...

Continue Reading

Бесплатно електронско банкарство @ НЛБ Банка АД Скопје

Во согласност со мерките на Владата за спречување на ширење на Корона вирусот, а со цел заштита на своите клиенти и вработени, НЛБ Банка им овозможува на сите свои клиенти (физички лица) бесплатно извршување на сите трансакции преку мобилното и електронското банкарство во претстојниот период, се до 31.05.20.  ...

Continue Reading

Поволности за корисници @ A1 Македонија

Како знак на поддршка на сите корисници, А1 овозможува дополнителни 10GB интернет на сите мобилни корисници и услугата „Видео конференција'', достапни бесплатно за сите корисници. Интернетот може да се активира преку мобилната апликација „Мој А1”. Постпејд корисниците имаат можност доделениот интернет да го користат 30 дена од денот на активирањето, додека припејд корисниците 7 дена. Во соработка со „еyeson“, А1 бесплатно ви ја овозможува услугата „Видео конференција“, која е одлично решение да ги реализирате Вашите состаноци од удобноста на својот дом.Дознајте повеќe за оваа алатка тука. ...

Continue Reading

Поволности за корисници @ Халк Банка АД Скопје

Со секоја направена онлајн трансакција со кредитна картичка од Халкбанк во некоја од наведените веб продавници собирате 5% бонус поени! Кампањата е активна секој ден од 20.03.2020 до 15.05.2020 година.  ...

Continue Reading

Поволности за корисници @ Македонски Телеком

Од 15 април, Телеком ви овозможува да уживате во некои од најдобрите македонски филмски достигнувања, овогодишните оскаровци и уште многу забавни филмови. Секоја вечер можете да очекувате промотивни проекции на филмски наслови со фестивалски квалитет, кои ќе бидат достапни за сите MaxTV корисници, без дополнителен надомест. Филмовите од MaxTV киното лесно ќе ги најдете во: Мени > Видеотека > MaxTV кино.  Проекцијата почнува во 20:00 часот, а филмовите ќе бидат достапни 24 часа.    ...

Continue Reading