Archive

Nightly Opera Streams @ The Metropolitan Opera

За време на ова несекојдневие, The Met се надева дека ќе ги разубави животите на членовите на нивната публика со тоа што секој ден, бесплатно ќе објавува различен различен перформанс кој ќе биде достапен за период од 20 часа на ден со почеток во 19:30 часот до 15:30 часот следниот ден. Погледнете го распоредот тука и уживајте во перформансите.\  ...

Continue Reading

Поволности за корисници @ Стопанска Банка АД – Скопје

При користење на нивното е-банкарство, Стопанска Банка овозможува користење на нивните дигитални канали без провизија за сите денарски плаќања (интерни и кон други банки) до 15.06.2020 година. За доброто на сите #СедетеДома и користете ги #ibank дигиталните услуги достапни на Стопанска Банка 24/7 на мобилен, телефон и компјутер!  ...

Continue Reading

Бесплатни онлајн содржини @ Едукативен центар Скампер

Тимот на Едукативен центар Скампер овозможува бесплатни онлајн содржини за дечиња од 3 до 6-годишна возраст Од „Скампер“ истакнуваат дека материјалите ќе бидат ажурирани на два дена, а веќе можете да ги превземете од овој линк.  ...

Continue Reading

Мобилна рекламна платформа @ MobiPromo

Македонската компанија ММ Дисоски ја стави бесплатно во функција платформата MobiPromo, со цел подобро едуцирање и информирање на граѓаните во врска со новонастанатата ситуација со Корона вирусот. Заедно со своите партнерски портали ја спроведува бесплатната кампања „Информирај се за Covid-19” која нуди директен пристап до сајтот на Министерството за здравство во делот наменет за информации за корона вирусот. Добијте пристап до мобилната рекламна платформа на овој линк.  ...

Continue Reading

Онлајн сликовници @ Unicef

Unicef нудат бесплатни онлајн сликовници кои се достапни на македонски и албански јазик за деца на предучилишна и деца на училишна возраст. Сликовниците се достапни тука. ...

Continue Reading

Зоки Поки @ Kino Oko

Со почеток од 04.05.2020, продукцијата Kino Oko ќе започне да ја емитува серијата Зоки Поки на овој YouTube канал и на телевизискиот програм МТВ1. ...

Continue Reading

Алатка за поврзување со други компјутери @ AnyDesk

Поврзете се со компјутер од далечина, било да е тоа од другиот крај на канцеларијата или половина пат низ целиот свет. AnyDesk обезбедува безбедна и сигурна далечинска врска со десктоп работниците за ИТ професионалци и индивидуалци кои се во движење. Преземете ја алатката тука. ...

Continue Reading