Archive

Бесплатна SEO анализа @ Juno Digital Marketing

Персонализирана SEO анализа е eфикасен начин за утврдување на причините за слабиот ранг кај интернет пребарувачите. Кликнете на овој линк, пополнете ја формата и добијте бесплатна SEO анализа директно на вашиот e-mail. ...

Continue Reading

Бесплатен вебинар @ Entrepreneur

Колку различни продажни канали има вашиот бизнис? Многу претприемачи страдаа во текот на изминатите неколку месеци затоа што нивните канали не беа доволно диверзифицирани. Од физички до онлајн продавници, постојат многу опции кои ќе ви помогнат за раст на вашиот бизнис. Придружете се за овој бесплатен вебинар со Entrepreneur на тема 10 Ways to Diversify Your Sales Strategy Online to Protect Your Business, бидејќи Џаред Мичел, експерт за стратегија за дигитален маркетинг и е-трговија и основач на „Beefysites“ ќе разговара за некои од најпопуларните канали за продажба и зошто е важно за вашиот бизнис да инвестира во диверзификација на продажниот канал. Клучни поенти: Како да ги проширите продажните канали за да се подготвите за предвидениот втор бран подоцна оваа година Разберете ги 10-те најпопуларни канали за продажба на е-трговија и како можете да ги користите за да ја диверзифицирате продажбата Важноста за инвестирање во различни продажни канали Прочитајте повеќе за вебинарот и регистрирајте...

Continue Reading

Бесплатна апликација за продуктивност и организација @ Notion

Notion - апликација за работен простор и земање белешки, стана многу попривлечна за индивидуалните корисници поради тоа што компанијата соопшти дека нивниот "Personal plan"  ќе можe да се користи бесплатно и неограничено. Таа може да се користи за креирање белешки, рецепти, листи за читање на книги, to-do списоци итн. Notion е достапна и за desktop, и за iOS и Андроид. Можете да ја преземете преку овој линк. ...

Continue Reading