За проектот

Пандемијата на корона вирусот COVID-19, несомнено го смени сечие секојдневие. Со цел да го спречиме понатамошното ширење на пандемијата, сѐ што е потребно да направиме е да ги почитуваме препораките од СЗО и да останеме дома.

Нашиот тим, со цел да ве поттикне што повеќе да останете дома и што попродуктивно да го поминете времето, ви ги споделува сите бесплатни алатки, услуги или производи од домашни и странски компании, кои се на располагање овој период. Исто така, за полесно купување од дома, на едно место додадовме и продавниците кои ги нудат своите услуги или производи онлајн!

Доколку и вашата компанија е општествено одговорна и нуди услуга, производ или алатка бесплатно додека трае ситуацијата со вирусот, или пак сте онлајн продавница и сакате да ве додадеме на нашата веб страница, испратете ни барање.

Што можеш да правиш од дома? Погледни

Веро

Сѐ за дома / Храна и пијалаци

iStyle

Останато / Сѐ за дома

Produkt.mk

Сѐ за дома / Убавина и здравје

Garmin

Останато / Сѐ за дома

Nutrivita

Убавина и здравје / Храна и пијалаци

Klever

Останато / Сѐ за дома

Wellneo

Сѐ за дома / Убавина и здравје

OutletOn

Облека / Останато / Сѐ за дома

Ziaja

Убавина и здравје

Refan

Убавина и здравје

FitLab

Останато / Храна и пијалаци

Top Bazaro

Останато / Сѐ за дома / Убавина и здравје

Rakupen

Култура / Останато / Сѐ за дома / Убавина и здравје

PharmaGen

Останато / Убавина и здравје

Nior

Убавина и здравје

Kutivo

Останато / Сѐ за дома / Убавина и здравје

HardCore Shop

Облека / Останато / Убавина и здравје / Храна и пијалаци

GETOUT

Останато / Храна и пијалаци

EMAK

Култура / Облека / Останато / Сѐ за дома / Убавина и здравје / Храна и пијалаци

Elo

Облека / Сѐ за дома

DishWish

Останато / Убавина и здравје

Olpeo

Убавина и здравје

Exquisite

Останато / Сѐ за дома / Убавина и здравје

D-mall

Облека / Останато / Сѐ за дома / Убавина и здравје / Храна и пијалаци